Vitaminkick

IMGP7030Se mig, hör mig… eller nå’t.
Men denna mycket fina knarrigt iskalla dag, ser till och med en övergiven och klottermördad tegelhög nästan glad ut. Snö och vinter som bäst. Solvitaminer till själen.

En annan typ av energiboost upplevde jag på NÄL av alla ställen i eftermiddags när vi hälsade på min kärleks mamma, alltså min svärmor. Det blev ett resonemang och ett sorl i hela salen, där två andra äldre damer höll låda. Rejält. En nittioårig dam berättade skrattande om att läkaren sagt att han sett att hon minsann hade FF. Ja, föräldrafritt det har jag haft länge, svarade hon. Han fick förklara att han menade förmaksflimmer… Hon guppade av fniss. Den andra damen spred både pondus och klokheter som att man bör ha minst ett samtal om dagen. Och att man ska tänka framåt och glatt. Annars har man inget liv. Väldigt sköna människor.

Oväntad coaching, från oväntat håll i en högst oväntad miljö.

Livet överraskar konstant, om man tillåter det.